JE V CELJU ŽE KAJ NOVEGA?

 

Danes je preteklo 180 dni od volitev: 

Predsednik ŽCL in novi stari župan ter stranke SDS, SMC, SD, Levica so v svoj program kot prioriteto uvrstile sprejetje Občinskega prostorskega načrta. Minili sta dve seji novoizvoljenega Mestnega sveta, občanke in občani pa še vedno ne vedo, kdaj bo sprejet, kakšne so tekoče in zastavljene aktivnosti in kaj vse so doslej storile stranke za realizacijo svojih volilnih obljub?

 

Danes je preteklo 210 dni od izdaje občinskega glasila:

Stranka ŽCL in predsednik stranke še do danes nista povrnila stroškov samopromocije v občinskem glasilu, kljub ugotovitvam Računskega sodišča. In kaj pravi na to Nadzorni odbor MOC?

 

Danes je preteklo 160 dni od volitev:

Celjanke in Celjani še vedno niso seznanjeni v kakšni fazi je realizacija glavnega volilnega projekta župana, to je «viseči most«, ki bi ga po njegovih besedah realiziral tudi kot zasebno naložbo, če ne bi bil izvoljen za župana. Župan, ne drži nas v negotovosti pri tako pomembnem razvojnem projektu za Celje – kdaj bomo lahko na propadanje mesta pogledali tudi navpično?

 

Danes je preteklo 140 dni od volitev:

Kdaj bodo občanke in občani prišli na vrsto in bodo lahko zaupali županu, kaj si želijo, da bo lahko končno sestavil svoj štiri letni program županovanja. Čakamo!!!

Deli s prijatelji: